petek, 28. november 2014

Patentni biro AF se predstavi

Pozdravljeni na blogu podjetja Patentni biro AF d.o.o.!

Patentni biro AF d.o.o. je podjetje, ki se od ustanovitve leta 1993 ukvarja z vsemi storitvami z zvezi z intelektualno lastnino, pri čemer je največji poudarek na industrijski lastnini. 

S tem blogom želimo razširiti poznavanje intelektualne lastnine, načine zaščite le-te in koristi, ki jih prinaša ustrezno obvladovanje intelektualne lastnine. 

Upamo, da boste na našem blogu kot tudi na naši spletni strani našli iskane informacije. Če pa bodo vaša vprašanja ostala odprta, vas vabimo, da nas kontaktirate. V nadaljevanju prispevka lahko preberete kaj več o nas.


Kdo smo

Antonija Flak, ki je diplomirala na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani, je pred ustanovitvijo podjetja delala na oddelku za intelektualno lastnino v Iskri. Izpit za patentno zastopnico je naredila na tedaj še skupnem Zavodu za intelektualno lastnino v Beogradu. Kasneje je pridobila še naziv evropska patentna zastopnica, s priključitvijo Slovenije v Evropsko Unijo pa je postala tudi zastopnica za znamke in modele pred Uradom za harmonizacijo na notranjem trgu (OHIM), kjer se primarno izvaja zaščita znamk in modelov za celotno področje Evropske Unije. Ima več kot 30 let izkušenj z vsemi področji intelektualne lastnine. Antonija Flak je članica komisije za izobraževanje pri Evropskem patentnem inštitutu, članica združenja slovenskih patentnih zastopnikov in članica evropskega patentnega inštituta. 

Matjaž Vezjak je diplomiral na Ekonomsko-Poslovni Fakulteti Univerze v Mariboru in se takoj po diplomi zaposlil v podjetju Patentni biro AF d.o.o. Kmalu za tem je opravil izpit za zastopnika za znamke in modele, kar pomeni, da lahko deluje kot zastopnik tako v Sloveniji kot tudi na področju Evropske Unije. 

Dr. Maja Borić Vezjak je univ. dipl. mikrobiologinja, ki je pridobila naziv doktorat znanosti na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani. Kmalu se je zaposlila v podjetju Patentni biro AF ter opravila izpit za slovensko patentno zastopnico, kot tudi za zastopnico za znamke in modele na področju Slovenije in Evropske Unije. 


Lokacija in delovni čas

Naš delovni čas je fleksibilen, saj se pogosto prilagajamo potrebam naših strank. V splošnem pa velja, da smo v pisarni prisotni od ponedeljka do četrtka od 8.00 do 16.00, v petek pa od 8.00 do 15.00. Na dela proste dni in praznike je pisarna zaprta.

Naslov, kjer se pisarna nahaja, je:
Kotnikova 32, 1000 Ljubljana, Slovenija 


Naši drugi kontaktni podatki so:
T +386 1 43 00 335
F +386 1 43 00 336
M +386 41 722 566 (Antonija Flak)
    +386 40 462 729 (Matjaž Vezjak)
    +386 40 856 342 (Maja Borić Vezjak) 
E antonija.flak@patentni-biro-af.si 
   info@patentni-biro-af.si
   maja@patentni-biro-af.si


Cela ekipa podjetja Patentni biro AF vam želi prijetno prebiranje naših prispevkov in veliko uspeha z vašo intelektualno lastnino!

Ni komentarjev:

Objavite komentar